אילו שירותי ענן קיימים?
בחירה בספק שירותי ענן צריכה להתאים לצרכים, למטרות ולתקציב הספציפיים של הארגון שלך. זה עשוי להיות מועיל לערוך הוכחת קונספט או פרויקט פיילוט עם ספק אחד או יותר כדי להעריך עד כמה הם עומדים בדרישות שלך לפני קבלת החלטה סופית.
בנוסף, הישארות מעודכנת לגבי עדכונים ושינויים בנוף מחשוב הענן היא חיונית, שכן ההצעות והיכולות של ספקי ענן עשויות להתפתח עם הזמן.
דוגמאות לשירותי ענן:
שירותי האינטרנט של אמזון (AWS): AWS היא אחת מפלטפורמות שירותי הענן הגדולות והנפוצות ביותר, המציעה מגוון רחב של שירותים, כולל כוח מחשוב, אחסון, מסדי נתונים, למידת מכונה, ניתוח ועוד.
Microsoft Azure: Azure היא פלטפורמת הענן של מיקרוסופט, המספקת מגוון שירותי ענן למחשוב, ניתוח, אחסון ורשתות, כמו גם אינטגרציה עם מוצרי Microsoft כמו Windows Server ו-Office 365.
Google Cloud Platform (GCP): GCP מציעה חבילה של שירותי ענן, כולל מחשוב, אחסון נתונים, למידת מכונה וניתוח נתונים, יחד עם המומחיות של גוגל בעיבוד נתונים ובינה מלאכותית.
IBM Cloud: IBM מספקת תשתית ושירותי ענן, תוך התמקדות בפתרונות היברידיים ופתרונות מרובי עננים, כמו גם שירותים עבור AI, בלוקצ'יין וניתוח נתונים.
אורקל ענן: שירותי הענן של אורקל כוללים תשתית ענן, מסדי נתונים, פיתוח אפליקציות ויישומים עסקיים, בדגש על מסדי נתונים ויישומים ארגוניים.
Alibaba Cloud: Alibaba Cloud היא ספקית ענן מובילה בסין ומציעה מגוון רחב של שירותי ענן, כולל יכולות מחשוב, אחסון, מסד נתונים ו-AI.
Salesforce: Salesforce מציעה בעיקר תוכנת ניהול קשרי לקוחות (CRM) מבוססת ענן, אך גם מספקת מגוון שירותי ענן לפיתוח אפליקציות וניתוח.
Heroku: Heroku היא פלטפורמת ענן המתמחה באירוח וניהול יישומי אינטרנט, מה שמקל על מפתחים לפרוס ולהרחיב את האפליקציות שלהם.
DigitalOcean: DigitalOcean מתמקדת במתן שירותי ענן למפתחים, ומציעה פתרונות פשוטים וחסכוניים לאירוח אפליקציות אינטרנט ושרתים וירטואליים.
לפרטים היכנסו לכתובת: https://il.interhost.co.il/